Ambalaj casurat in Moldova

Producerea ambalajului casurat tehnologic - este o combinatie a doua materiale cu adeziv si presiune dintre care unul este temelia si altul lainerul. Cei permite cutiei sa creasca rigiditatea si durata ei de viata.
Noi executam laminarea cartonului automat folosind echipament special. Linia de laminare - este o garantie a produsului de inalta calitate. Cosmetica, ustensile de bucatarie, aparate de uz casnic, produse farmaceutice, ambalate intr-un in asa tip de cutie ajung nevatamat si sunt capabile sa reziste la orice transportare. Pe laminare se poatea amplasa orice material promotional si distinge astfel produsul DVS printre altele.
Materialul de laminare - reprezinta cartonul ondulat ca baza plus hirtia de design in calitate de lainer. Noi oferim clientilor nostri urmatoarele servicii de laminare:insasi laminarea, taierea si lipirea.

Laminarea bord este utilizata pe scara larga pentru a crea ambalaj cadou. Alt mod de a folosi cartonul e Slim casurare care e intrebuintata pentru a face cutii exclusive, etichete de haine, POS-materiale, mape de prezentare, etc. La comanda, expertii nostri va vor ajuta sa alegeti materialele necesare, precum si tipul de laminare, in functie de produsul ce urmeaza sa fie ambalat.


  realizat                     

                     


Avantajele si dezavantajele de laminare

Cel mai mare avantaj de ambalaje laminate sunt rigiditate sa. Rigiditatea se datoreaza cartonului ondulat, care este folosit ca baza. Anume acest strat ii ofera putere produsului finit. Utilizarea lainerului permite sa folosim materiale dense pentru imprimare de inalta calitate. Ambalajul laminat este scump, deoarece pretul sau include costul materialelor si costul laminarii, acest lucru poate fi atribuit ca un dezavantaj a ambalajului laminat. Un alt dezavantaj al laminarii il reprezinta si linia taierii cartonului ondulat, prin urmare, nu intotdeauna o astfel de cutie poate fi "utilizata" pentru cutii cadou.